Misinli Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitimin temel ilke ve amaçlarına göre insan yetiştirmek istiyoruz. Biz okulumuzda bütün fertlerin öğrenmeyi hayatın vazgeçilmez bir ihtiyacı olarak algılanmasını istiyoruz. Her çocuğun ilgi ve gereksinimlerini karşılayacak imkanlar hazırlamak istiyoruz. Sosyal ve kültürel çalışmaların kolaylıkla yapılabileceği alanların varlığını sağlamak istiyoruz. En üst başarıya ulaşmak istiyoruz.

Misyon: Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini desteklemek, onları çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanımı kazandırmak; kültürel, sosyal yönlerini geliştirmek, kendilerini ifade edebilen, çevre bilinci gelişmiş insan unsurlarını ön planda tutan bireyler yetiştirmek, yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede, örnek eğitim ve Toplama Kalite Yönetimi anlayışı ile, her yönü ile model okul haline getirmek için VARIZ.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 15:00
Isınma: KALORİFERLİ (doğalgaz)
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Bocce bransinda Tekirdağ İl Şampiyonluğu (2018-2019) Atletizm 100 metre Engelli Koşuda Tekirdağ İl Şampiyonluğu (2018-2019) Bocce branşında Tekirdağ İl Üçüncüsü (katılan takım sayısı 9) (2017-2018) Bocce branşında Tekirdağ İl Üçüncüsü (katılan takım sayısı 9)(2016-2017) Masa Tenisi dalında il yarışmalarına katılım
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 282 683 2110

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://misinliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Misinli Mahallesi / Ergene / TEKİRDAĞ

Öğretmen :6
Öğrenci :44
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :697
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Misinli Mahallesi / Ergene / TEKİRDAĞ

Ulaşım Çorlu otagardan 30 dakikada bir minibüs mahallemize hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20 km ilçe merkezine, 40 km il merkezine uzaklıktadır.